Kendin üzerinde çalışmaya hazır mısın?

Hayatımızıda, ne istediğimizi, neyi istemediğimizi ve kendimizi nasıl göstermek istediğimizi düşünmek aslında yapabileceğimiz en önemli kişisel çalışmalardan biridir – ve biz bunu yeterince yapma eğiliminde değiliz. Peki NEDEN?

Bana göre bunun birkaç sebebi var ama sanırım en belirgin olanı, etrafımızdakileri değiştirip kendimize uygun hale getirmeye kafayı o kadar takmışız ki, asıl ilgilenmemiz gereken ve değiştirebileceğimiz şeye, KENDİMİZE odaklanamıyoruz.

Bu yazımda farklı bir şey denemek istiyorum, bu sefer sadece fikir paylaşmak yerine pratik olarak uygulayabileceğiniz, belki ilham almanıza, motive olmanıza ve yaşamınızda netlik yaratmanıza yardımcı olacak bir alıştırma yapmanızı istiyorum. Eğer siz de kendinize odaklanmak istiyorsanız ve  motivasyonunuz yoksa bence tam da işinize yarayacak bir egzersiz olacaktır.

Aşağıdaki linkten indireceğiniz çalışma kitabını kullanarak, Hayatınızın analizini yaparak, neye değer verdiğinizi bulmaya odaklanan bir alıştırma yapabileceksiniz.

Çalışma kitabındaki her alıştırma, hayatta nasıl ilerlemek istediğinize açıklık getirmek için zaman zaman tekrar ziyaret edebileceğiniz bir alıştırma. Bunlar yılın herhangi bir zamanında tamamlayabileceğiniz, ihtiyaç duyduğunuzda tekrar ziyaret edebileceğiniz aktivitelerdir.

Unutmayın burada doğru yada yanlış yoktur. Bunları kimseye göstermeyeceksiniz ve sadece sizin bileceğiniz şeyler olacak. O yüzden mutlaka kendinize dürüst davranarak gerçek düşünce ve hislerinizi yazmalısınız.

Hadi bakalım kolay gelsin. Takıldığınız yerler olursa bana nasıl ulaşacağınızı biliyorsunuz.

Çalışma kitabını buradan indirebilirsiniz

About the Author

You may also like these